De bungalow

Vorige slide
Volgende slide

Vogelijn is de naam van een royale én comfortabele bungalow bij Voorthuizen op het park ‘de IJsvogel’. 

Dit heerlijke vakantieverblijf ligt op het rustige deelpark Zonnehof, 2 minuten lopen vanaf de receptie, het zwembad en de speeltuin (beide binnen en buiten), bowlingbaan en cafetaria. 

Het totale interieur van de bungalow is in 2018 grondig gerenoveerd; de woonkamer (40m2!) heeft airco, er zijn drie slaapkamers en de badkamer heeft een inloopdouche en een bad. Het toilet is afzonderlijk. 

In de ruime keukenhoek zijn een oven, magnetron, afwasmachine en zelfs een Bosch wasmachine ingebouwd. 

Via een schuifpui kom je op een terras van 70 m2 op gelijk niveau als de bungalow, tegen de middag schijnt de zon daar al tot zonsondergang. Er is daar ook een ruime veranda, waar u zelfs met lichte regen buiten kunt zitten. Voor de ramen van de kamer aan de zuidkant zijn elektrische screens, die ook volledig privacy geven. In de kamer staat een flatscreen-TV (42”) met Chromecast, een muziekset en er is overal prima draadloos internet (WiFI).

Maar liefst drie slaapkamers, ze zijn als volgt ingericht: De ouderslaapkamer heeft een boxspring (200×160) met een stevige en één medium stevige matras en een hang-/legkast. De middelste slaapkamer heeft een bedbank, die simpel kan worden uitgeschoven tot tweepersoonsbed, 200 x 160 en een hang-/legkast. De voorste slaapkamer heeft een stapelbed, waarvan de bedden half boven elkaar liggen met een kast eronder.

Naast het terras staat een flinke blokhut met 2 fietsen. U parkeert uw auto op de eigen parkeerplaats voor de bungalow, daar is eventueel ook gelegenheid een EV of PHEV op te laden. Aan de oostkant is een ronde tafel met vier stoelen waar u heerlijk in de ochtendzon kunt ontbijten.

Enthousiast geworden? Bekijk hier snel de prijzen en de beschikbaarheid van recreatiebungalow het Vogelijn!