Faciliteiten

Op zoek naar ruimte, rust en de vrije natuur? Dan bent u bij onze bungalow de Vogelijn op vakantiepark de IJsvogel aan het juiste adres! Maar naast het volledig tot rust komen, is enig vermaak ook prettig. Even lekker sporten, zwemmen, vermaak voor de kinderen en denk eens aan de inwendige mens, die moet ook versterkt worden! 

De vele faciliteiten op de IJsvogel maken uw verblijf extra comfortabel en zowel jong als oud hoeft zich geen moment te vervelen. Hieronder vindt u alle faciliteiten op een rij.

Het animatieteam van de IJsvogel organiseert tijdens de schoolvakanties regelmatig allerlei leuke activiteiten voor de kinderen. Spelletjes, zingen en dansen, maar ook gewoon lekker knutselen.

In de Gasterij, het horeca- en entertainmentcentrum van de IJsvogel, vindt u ook een binnenspeeltuin met ballenbak. Ideaal voor regenachtige dagen, maar ook prima om even lekker uit te puffen. De openingstijden van de binnenspeeltuin zijn gelijk aan de openingstijden van de Gasterij.

In de Gasterij vindt u vier bowlingbanen. Ideaal voor een regenachtige dag of om gezellig met z’n allen een uurtje te bowlen. 

In de Gasterij kunt u gezellig een hapje eten in het restaurant, een drankje drinken op het terras of een ijsje of patatje (af)halen in de snackbar.

Op het park is er een fijne grote speeltuin waar de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken:  klimmen, klauteren, schommelen en glijden.

Het park heeft maar liefst twee zwembaden; een binnen- en een buitenbad.  Dit betekent het hele jaar waterpret voor jong én oud! Beide zwembaden beschikken over een peuterbadje voor de allerkleinsten.

Bij het buitenzwembad ligt een mooie zonneweide, waar het heerlijk vertoeven is. Het buitenzwembad is geopend van medio mei t/m augustus, afhankelijk van het weer. Het overdekte zwembad is gedurende het gehele jaar geopend.

Naast het binnen- en buitenzwembad heeft het park ook nog een sauna waar u heerlijk kunt ontspannen en tot rust kunt komen.

Op de IJsvogel heeft u de mogelijkheid een spelletje jeu de boules te spelen, maar een potje tafeltennis of biljarten behoort ook tot de mogelijkheden. 

Even lekker sporten behoort ook tot de mogelijkheden op het park. Bijvoorbeeld op de bowlingbaan, de tennisbaan, de voetbalkooi en nog veel meer.

De snackbar op de IJsvogel is in de wintermaanden gesloten. Op vrijdag, zaterdag en zondag kunt u snacks bestellen via de Gasterij. Voor informatie en openingstijden kunt u het beste even langs de receptie lopen.

Even lekker een balletje slaan op vakantie? Ook dat is mogelijk op de IJsvogel. Huur snel via de receptie de tennisbaan af. 

Even lekker tot rust komen? Gooi een hengel uit in prachtige visvijver van de IJsvogel. 

Favoriet bij alle jongens en meisjes op het Recreatielandgoed is de voetbalkooi waar ze heerlijk met z’n allen kunnen voetballen. Zeker een aanrader voor de kids om even langs te lopen.